Hvilke ord mangler?


Henne i har Marie en god . Hun Anne. Anne 4 år, men på næste lørdag hun 5 år. Hun inviterer Marie til sin . Marie sig meget.

Da Marie hjem, viser hun sin mor og siger: ”Se mor, jeg til Annes fødselsdag”. Mor siger: ” skal Anne også en gave. Hvad ønsker hun sig?”. ”En ”, siger Marie. ”En mobiltelefon er alt for , og Anne er også for lille til at få en mobiltelefon”, mor.

Næste dag, på vej fra børnehaven, mor og Marie ind i en boghandel. De en flot bog, som de til Anne. Marie , at Anne bliver glad for bogen.

Lørdag morgen Marie tidligt. Hun kan ikke vente til klokken bliver to, og hun til fødselsdag. Mor siger, at hun skal tage den ro og sætte sig ned og spise .

Klokken to far og Marie bussen. Far skal Marie til fødselsdagen, for hun er lille til at køre med alene.

Det er en fødselsdagsfest. De får og kagemand med . De også og sodavand.

Da de er med at spise, de sammen i . To børn at slås, og Annes mor må dem ad. ”Jeg til jeres forældre og dem om at og hente jer, hvis I ikke opføre jer ordentligt”, Annes mor.

Klokken fire er slut og forældrene for at hente deres børn. Annes mor dem ind og dem en kop kaffe. De og sammen, mens børnene på Annes gaver.

Klokken halv fem de sidste . Annes forældre op og Anne sin nye bog. Hun meget glad for den, men hun , at hun får en næste år.